Corona Sticker 1.5 Meter Afstand

Corona Sticker 1.5 Meter Afstand Houden

Start nu met het klantvriendelijke communiceren van de Corona / Covid-19 regels van de overheid met de HappyDistancing Corona Stickers. Teveel organisaties schrikken klanten of bezoekers af door middel van zwart/geel bouwlint en andere Corona stickers die afschrikken. We weten inmiddels dat we 1.5 meter afstand moeten houden, dat een mondkapje verplicht is in publieke ruimtes. Tijd voor mooie Corona Stickers.

Corona Sticker 1.5 Meter Afstand Houden - Knapste Klant

Klant

Corona Sticker 1.5 Meter Afstand Houden

Er is in deze tijd veel vraag van winkeliers naar communicatiemiddelen om klanten van de detailhandel te informeren over de nieuwe Corona/Covid richtlijnen. Richtlijnen vanuit de overheid rondom Covid veranderen regelmatig en worden vaak op verschillende manieren ingezet. Als eigenaar van een schoenenwinkel, kledingwinkle of andere detailhandel kan je uit een beperkt aanbod van Corona Stickers voor de Detailhandel kiezen.  Vaak word er gekozen voor felle stickers met waarschuwende teksten of geel-zwarte linten en pijlen.

Wij van Happydistancing.nl denken dat Corona Stickers beter kunnen. Juist omdat wij het belang van duidelijke communicatie in deze stijl zo belangrijk vinden, denken wij dat het belangrijk is om de noodzakelijke richtlijnen voor de detailhandel m.b.v. Corona Stickers te communiceren op een vriendelijkere manier. Ook denken wij dat een glimlach juist in deze tijd hard nodig is. Door de manier hoe wij de boodschap verpakken op de Corona Stickers, weten wij dat de boodschap beter overkomt en bezoekers sneller geneigd zijn zich aan de richtlijnen voor de Detailhandel te houden. Denk bijvoorbeeld aan het houden van 1.5 meter afstand of het verplicht dragen van een mondkapje. Daarnaast dragen onze Corona stickers eraan bij dat de winkel of het bedrijf er aantrekkelijk uit blijft zien en dat de klant zich welkom voelt. Een win-win-win situatie voor de overheid, de winkelier en de klant.

Corona Sticker Afstand Houden
Mondkapje verplicht sticker
Afstand Houden Corona Sticker 1.5 meter
Schone handen - desinfecteren - corona sticker
Corona Sticker Maximaal Aantal Personen
Kleding Afstand Houden Sticker

Voor het bestellen van de mondkapje stickers kun je direct op de Bestel Nu button hieronder klikken

Bekijk ook onze andere Corona Stickers

Klik hier