Corona Stickers Horeca

Corona Sticker Horeca

Met deze corona stickers ga jij je onderscheiden door op een grappige, subtiele en toch effectieve manier te communiceren. Daarnaast zorgen deze corona stickers voor iets heel belangrijks: een glimlach op het gezicht van jouw gast.

Corona Stickers Horeca

Corona Stickers Horeca Bestellen

Als horeca ondernemer ben je continue bezig met de look & feel van jouw zaak. Of je nu een bar, restaurant, hotel, kantine of high end horeca bedrijf runt; alle details moeten kloppen en aansluiten bij de wensen van jouw gasten.

Naast de overheid, verwachten ook jouw gasten, dat de huidige corona maatregelen op een duidelijke manier worden gecommuniceerd. Dit is noodzakelijk maar hoeft natuurlijk geen invloed te hebben op het gastvrije karakter van jouw bedrijf.

Corona stickers zoals 1.5 meter afstand houden, mondkapje dragen stickers en stickers voor handen desinfecteren zijn er in verschillende vormen en maten. Er wordt helaas vaak gekozen voor saaie, schreeuwerige en niet klantvriendelijke corona stickers, zoals de geel / zwarte corona stickers die momenteel veel aanwezig zijn. Dit is niet nodig.

Happy Distancing speelt in op een vraag naar corona stickers die op een duidelijke en meer  klantvriendelijke manier gasten informeren over corona maatregelen.

Onze corona stickers zijn ideaal voor een veelzijdig horeca bedrijf en werken op verschillende ondergronden, zoals raam, vloer, deur of muur.

De corona stickers zijn geschikt voor

  • Restaurant
  • Bar
  • Hotel
  • Grand Café
  • Sportkantine
  • Clubs
Corona Sticker Afstand Houden
Mondkapje verplicht sticker
Afstand Houden Corona Sticker 1.5 meter
Schone handen - desinfecteren - corona sticker
Corona Sticker Maximaal Aantal Personen
Corona Stickers Horeca

We hebben een aantal mooie Corona Stickers specifiek voor Restaurants, Hotels en Catering (Horeca) ontwikkelt.

Voor het bestellen van de stickers kun je direct op de stickers klikken of op de button: Corona Stickers Horeca hieronder klikken.

Bekijk ook onze andere, niet horeca Corona Stickers

Klik hier